Den gröna Goalcha-bollen

Hela vår verksamhet tar utgångspunkt i vår gröna mjuka streethandboll som med sin unika utformning bjuder in till lek och rörelse. Den ska även ses som en symbol för positivt idrottande och värdegrundsorden är tryckta på för att ledare enkelt ska kunna kommunicera omkring dessa med barnen och ungdomarna.

Bollen har kvalitet som en vanlig boll och är lätt att hålla i, hoppar inte bort från barnen och gör framförallt inte ont att ta emot. Den kan därför med lätthet användas av alla åldersgrupper och till olika typer av aktiviteter. Materialet är slitstarkt och framarbetat för att bollen ska klara av att användas både inomhus och utomhus. Tillsammans med Hand the Ball Foundation försöker vi alltid sprida budskapet om en positiv fritid genom vår gröna boll och våra ledare!

Beställ goalcha-bollen

Efter genomförd Hand the Ball-utbildning eller om man beställer våra Challenge-lådor har man möjlighet att beställa fler bollar med värdegrundsorden från oss. Tio kronor per beställd boll doneras till initiativ i Afrika.

Boll: 198kr/styck
Bollsäck: 150kr/styck

Beställ Goalcha-bollen

Här kan du beställa gröna Goalcha-bollar! Fyll i uppgifterna nedan så hör vi av oss med en orderbekräftelse.

Om du har några frågor eller funderingar så kan du höra av dig till Jennie.Linnell@handboll.rf.se

Beställningsformulär

  Ditt namn*

  Din epost*

  Ditt telefonnummer*

  Antal Goalcha bollar*

  Faktureringsuppgifter

  Ange: bolag, organisationsnr, adress, postnr, postort, land och e-post (faktura skickas digitalt)

  Leveransuppgifter

  Ange: adress + kontaktperson och telefonnummer

  Vi har en överenskommelse med RF-SISU distriktets Rörelsesatsning i skolan*

  Jag accepterar att ni sparar mina uppgifter enligt den GDPR och integritetspolicy som gäller på Svenska Handbollförbundet.