Vi är Hand the Ball

I ett nära samarbete med Hand the Ball Foundation startade vi upp Hand the Ball Sverige för att kunna arbeta med den frågan vi så starkt brinner för, att försöka få fler barn till att röra sig mer. Vi är tre engagerade personer som hoppas kunna ge fler barn roliga och glädjefulla upplevelser med vår gröna boll i handen. Hoppas vi kan arbeta mot detta mål gemensamt!

Ingemar Linnell: Projektledare

Kontakta Ingemar

Beskriv dig själv

Jag är en man i övre medelåldern med ungdomlig entusiasm. Älskar att arbeta och stötta engagerade barn och ungdomar som vill framåt!

Din roll i Hand the Ball

Som projektansvarig driver och organiserar jag olika projekt/verksamheter där vi kan göra skillnad för barn och unga.

Vad är det roligaste med Hand the Ball?

Jag tycker om enkelheten och den glädje jag ser när barn leker och spelar med den mjuka gröna bollen. Det känns befriande att inte vara en organiserad egen idrott utan ett aktivitetsalternativ som enbart inriktar sig på att möta BARNENS egna behov!


Jennie Linnell: Utbildningsansvarig

Kontakta Jennie

Beskriv dig själv

Jag är en glad och energisk tjej som älskar att vara i rörelse, arbeta tillsammans i grupp och att ha en boll i handen.

Din roll i Hand the Ball

Som utbildningsansvarig i Hand the Ball står jag för utveckling av konceptet och vårt material samtidigt som jag har huvudansvaret vid all utbildning.

Vad är det roligaste med Hand the Ball?

Det absolut roligaste jag vet med Hand the Ball är när barn som i vanliga fall inte brukar delta i idrottssammanhang helt plötsligt vågar ta upp en grön boll och är med i aktiviteten, det värmer i hjärtat!


Måns Sjöstedt: Säljansvarig

Kontakta Måns

Beskriv dig själv

Engagerad, idrottsintresserad och ärlig. Vill få saker att hända snabbt (lite för snabbt ibland). Gillar folk som vågar prova och som vill förändra.

Din roll i Hand the Ball

Jag ansvarar för den delen i projektet som hanterar avtal, kontrakt, ekonomi och uppföljning. Jobbar även med försäljning och konceptutveckling.

Vad är det roligaste med Hand the Ball?

Naturligtvis barnen och glädjen men också intresset och hur snabbt vi ser att det faktiskt fungerar. Roligt att vara del i ett projekt som är på riktigt och verkligen gör skillnad, på riktigt.